Annonser

Och Nu får jag ta itu med Notan från Allt men …..Tack För Att Jag får vara Här.. I Am What I Am !!

Obs Detta Är Inget Gnäll – Jag Vill Dela Med Mig – För att Andra I Samma Situation Ska Känna Att de Inte Är Ensamma 😉
Efter Många års …Flykt Undan Människor som Vill Ha/Nå mig – på alla möjliga konstiga sätt  . . . . .
Har Jag landat här ute i yttersta kustbandet – Det har tagit mig 5 år att skrapa ihop resterna av det som fanns kvar av Mig – Att få tillbaka Tillit – Att forfarande Tro att det Finns Något Gott I alla – Vilket Min största övertygelse bestått/består  I – Att Kan man bara få fatt i det Goda så Kan man stärka det till att bli övertagande.
Jag har lyckats i 9 fall av 10 , men den där 10% är den som Är Farlig när man är som mig ( HSP- High Sensitive Person)… Kalla det vad ni Vill – Allt bla bla bla om attraktionslagar , karma , och alla ”förståsigpåare , som Gärna vill trycka en massa sånt i Halsen så fort man andas …kan hoppa 😉
Jag Är som jag Är .Punkt.
Skojjar Om att Jag Är Psykopatmagnet – Fast Det Är Nog Allvarligare Än Så ….

Med vetskapen att alla år har ett pris – där jag tillslut får betala notan – I form av både det ena och det andra  . . .
Priset är bl.a  :
Oförståelse ( Du Som är så Stark )
Isolation ( Det Är jobbigt – När jag helt plötsligt Pratar om att Jag har haft/har det Jobbigt- Nä Det Vill Ingen lyssna på för Då Kan Jag Inte Användas )
Arrogans ( Skyll Dig Själv och Tro Inte Att Du Är Något ))

Men Nu Är Det Så att Jag högaktningsfullt Skiter I Det 😉
Jag Är Fortfarande och kommer Alltid att vara En lyysande Vägledare – för Min Livserfarenhet VET sånt som De flesta Inte Har En Susning om – Allt Självupplevt Gör Det mesta Till En peace of Cake Att Tolka … En Blick Bara och Jag Vet  . . .

Det Känns Som Absolut Ingen Ansträngning längre – Jag Är

Det Jag Blir trött av Är min Egen Situation just Nu –
Alla Tycker att det bara Är att Fixa – men så fungerar det Inte längre I ett Sverige , där Inga vill Ta ansvar över Sin Bit Av Omsorg för varken Gamla Eller Ungdomar – Jag känner mig Väldigt Ensam där , med Min Mor och Dotter – det Är som att springa In i Väggen Om och Om igen – Nu börjar den Där Väggen Sippra sönder – För Mitt Pannben Är gjort av Titan hahahaha…. Stackars dem Som Försöker upprätthålla Den Väggen 😉

Är för övrigt Så Tacksam Att Ha Mitt Liv Här Ute  . . .
Hade Nog Inte Fixat Oss utan Havet utanför , Det Sköljer Bort Väldigt Mycket  . . .
Allt Vackert att Titta på …Jag Kan traska runt helt Hänförd av de gamla Husen , Med Historiens Vingslag Som Berättar Allt Möjligt för mig där jag Går  . . . .Det Läker Inifrån…

Det Är det Enda Jag Behöver just nu och lång tid framöver  . . .

Ta Hand Om Er Fina Människor ❤

Remind and Shout Out  : I Am What I Am – I need No Excuses !! ❤

Snälla Lyssna på denna 😉

 

Annonser

5 kommentarer

  1. Vilken tur att du kom till underbara havet!
    Lugnande renande avslappnande bara helt ljuvligt❣Ångrar att jag inte sökte lägenhet i
    Lysekil med en gång men jag var väldigt långt ner o ville bara bort nu orkar jag inte gå igenom allt en gång till om jag inte kan betala några för att göra rubbet.Ber hoppas o tror 😊Kramiz

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: